Fietsen in Málaga stad (stedentrip)

Fietsen in Málaga, zo zie je meer van de stad!

Málaga is een geweldige stad als zonnige stedentrip.  Veelzijdig met een historisch centrum, mooie stranden, cultuur en heerlijk eten. Fietsen in Málaga is een perfecte manier om de veelzijdigheid van deze stad optimaal te beleven. Málaga is een vlakke stad met veel autovrije gebieden waar je ook nog eens op de fiets gebruik van mag maken. Hierdoor kan iedereen zich makkelijk voortbewegen per fiets. Ervaar het genot van het fietsen langs het strand of beleef de stad met een Nederlandstalige gids tijdens een mooie fietstocht.

FIETSTOURS IN MALAGA

fietsen_malaga_3

Een perfect begin van je stedentrip!

Laat je rondleiden door een gids die je eigen taal spreekt. Zo hoef je niet te zoeken naar het leukste van de stad. Je ontdekt plaatsen waar je anders niet zou komen. Daarnaast krijg je veel (actuele) tips van de gids. De leukste fietstochten in Málaga hebben we voor je op een rijtje gezet.

FIETSENVERHUUR MÁLAGA

Fietsen Malaga - fietsenverhuur Malaga

Makkelijk een fiets huren in Málaga!

Ervaar de vrijheid van het fietsen in Málaga langs de zee. Fiets bijvoorbeeld langs verschillende stranden naar de gezellige visserswijken ten Oosten van de stad. Je huurt een fiets in Málaga makkelijk én voordelig. Reserveren kan je eigen taal.

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected !!