Fietstours Málaga, ontdek meer van Málaga

Met een fietstour in Málaga begint je stedentrip goed. Samen met een Nederlandstalige gids ontdek je het mooiste van de stad. Het maakt zoeken overbodig en je ziet in korte tijd veel meer van de stad. Na afloop kun je de mooiste of meer interessante plekjes makkelijk terugvinden.

Fietstocht in Málaga met gids

Je kunt in Málaga kiezen uit verschillende fietstochten. De meest populaire is de Málaga city fietstour, waarbij je veel bezienswaardigheden ziet, maar ook het park en het strand. Daarnaast kun je kiezen uit een tapas en wijn fietstour en een panorama tour.

Ontdek hieronder de leukste fietstours in Málaga

Malaga stadstour

  • het beste begin van je stedentrip   
  • meest geboekt
  • duur: 3 uur
  • niveau: makkelijk / vlak

 

Tapas en wijn fietstour Málaga

Culinair Málaga op de fiets

Duur: 3 uur – Niveau: makkelijk / vlak

Tijdens de Málaga tapas en wijn fietstour proef je naast cultuur ook de smaak van Málaga. Monumentale hoogtepunten, mooie pleinen en straten worden afgewisseld met culinaire stops. Ontdek de authentieke bodega bar en ervaar de gezellige drukte op de versmarkt.

PANORAMA FIETSTOUR MÁLAGA

Málaga vanuit een ander perspectief

Duur: 3 uur – Niveau: sportief / heuvelachtig

Málaga op andere manier zien? De panorama fietstour brengt je naar een aantal hoogtepunten aan de rand van de stad. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over Málaga, het achterland en de kustlijn. Een beetje uithoudingsvermogen is handig, maar je krijgt er iets moois voor terug.