Fietstours Málaga

De leukste fietstours in Málaga

Met een fietstour in Málaga begint je stedentrip goed. Samen met een Nederlandstalige gids ontdek je het mooiste van de stad. Het maakt zoeken overbodig en je ziet in korte tijd veel meer van de stad. Na afloop kun je de mooiste of meer interessante plekjes makkelijk terugvinden.

Fietstocht in Málaga met gids

Je kunt in Málaga kiezen uit verschillende fietstochten. De meest populaire is de Málaga city fietstour, waarbij je veel bezienswaardigheden ziet, maar ook het park en het strand. Daarnaast kun je kiezen uit een tapas en wijn fietstour, een panorama tour en een urban nature bike tour. Een aantal van deze fietstours zijn ook prima geschikt voor kinderen. Bekijk hieronder de leukste fietstours in Málaga.

MÁLAGA CITY FIETSTOUR

fietstour malaga - fietsen in Malaga

Een goed begin van je stedentrip!   Meest geboekt!

Duur: 3 uur – Niveau: makkelijk / vlak

Met deze stadstour zie je het mooiste van de stad. Zoals het historisch centrum, veel bezienswaardigheden, het park, het strand en de haven. Deelnemers ervaren deze fietstocht als een fijn begin van hun bezoek aan Málaga. Je krijgt direct een goede eerste indruk van de stad.

TAPAS EN WIJN FIETSTOUR

Fietstour Malaga - fietstocht

Culinair Málaga op de fiets

Duur: 3 uur – Niveau: makkelijk / vlak

Tijdens de Málaga tapas en wijn fietstour proef je naast cultuur ook de smaak van Málaga. Monumentale hoogtepunten, mooie pleinen en straten worden afgewisseld met culinaire stops. Ontdek de authentieke bodega bar en ervaar de gezellige drukte op de versmarkt.

PANORAMA FIETSTOUR MÁLAGA

Fietstour Malaga - panorama bike tour

Málaga vanuit een ander perspectief

Duur: 3 uur – Niveau: sportief / heuvelachtig

Málaga op andere manier zien? De panorama fietstour brengt je naar een aantal hoogtepunten aan de rand van de stad. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over Málaga, het achterland en de kustlijn. Een beetje uithoudingsvermogen is handig, maar je krijgt er iets moois voor terug.

URBAN NATURE BIKE TOUR

Fietstour Malaga - Urban nature bike tour

De onbekende natuur van Málaga

Duur: 4 uur – Niveau: gemiddeld / glooiend

Langs de rand van de stad en de rivier de Guadalhorce ligt een redelijk onbekend natuurgebied. Vanuit Málaga centrum fiets je hier met een gids naar toe en doorheen. Vervolgens gaat deze fietstour ook naar de Botanische tuin in Málaga die je kunt bezoeken.

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected !!