Fietsvakantie Zuid Spanje (Andalusie)

Fietsvakantie Málaga - Andalusie

Een fietsvakantie in Andalusië is één van de beste manieren om meer van dit deel van Zuid-Spanje te zien. Málaga is ideaal als start-/ uitvalsbasis voor een fietsvakantie of training in Andalusië. De omgeving is zeer populair bij wielrenners, toerfietsers én mountainbikers. Naast recreanten komen ook veel professionals naar Andalusië. Mede vanwege het klimaat, maar ook vanwege de mooie uitdagende omgeving. Of je nu op de racefiets, de mountainbike of op een toerfiets door Andalusië wilt fietsen, voor iedere fietser zijn er mooie fietsroutes.

Fietsen in Andalusië

Fietsen in Andalusië  is nooit hetzelfde, je ontdekt iedere dag iets nieuws ontdekken. Mooie landschappen, verrassende routes en uitdagende bergen. Dit in combinatie met een zacht klimaat en een mooie cultuur maakt Andalusië tot een geweldige fietsbestemming. Zowel de getrainde als de beginnende fietser zal zich thuis voelen in dit deel van Zuid-Spanje. Direct bij aankomst op de luchthaven van Málaga sta je in één van de mooiste fietsbestemmingen van Europa.

WIELRENNEN MET GIDS IN ANDALUSIE

Wielrennen Andalusie - fietsvakantie

Verbeter je conditie en geniet gelijk van Andalusië

Andalusië is een perfecte omgeving lekker sportief bezig te zijn. Onze begeleide fietstochten zijn ideaal om je tijd optimaal te benutten. Onder begeleiding van een fietsgids hoef je zelf niet na te denken over de route. Vooraf bepaal je het niveau van de fietsroute en de gewenste omgeving. Kies je voor een fietsrit langs de Zuid Spaanse kust, een mooie klim over bergwegen of voor een uitdagen beklimming uit de Vuelta de España?

MOUNTAINBIKE TOURS

Mountainbike tocht met gids Malaga

Het mooiste van Málaga offroad 

Málaga ligt ideaal als vertrekpunt voor mountainbiketochten. Direct ten noorden van de stad ligt natuurgebied Montes de Málaga. In deze prachtige omgeving liggen mooie uitdagingen voor de mountainbiker. Onze gids kent hier de mooiste mountainbikeroutes. Geniet van mooie valleien en van het uitzicht over de stad en de kust. Bij een begeleide mountainbiketoch ervaar je pas echt waarom mountainbiken in Zuid Spanje zo fijn is.

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected !!