Dé fietsenverhuur in Málaga

Fietsenverhuur in Málaga

Je wilt op eigen gelegenheid meer zien van Málaga, maar geen grote afstanden lopen? Een huurfiets is hier uitermate geschikt voor. In Málaga kun je vele kilometers fietsen. Veelal zonder dat je last hebt van het autoverkeer.

In je eigen taal een fiets huren in Málaga

Het liefst wil je een fiets huren in je eigen taal zonder enige taalbarrière. Zo weet je zeker dat de juiste fiets voor jou is gereserveerd en kun je makkelijk eventuele wensen duidelijk maken. Met de grootste collectie kwaliteitsfietsen in Málaga kunnen we voor iedere fietsliefhebber een goede fiets aanbieden. Ter plaatse zorgen medewerkers ervoor dat je huurfiets op de juiste hoogte gereed staat. Daarnaast geven krijg je handige tips en leuke routes. Zo kun je lekker ontspannen op pad!

Voor de beste huurfietsen in Málaga centrum kun je kiezen uit stadsfietsen, kinderfietsen, vouwfietsen en E-bikes.

Zo huur je makkelijk een fiets in Málaga:

 • reserveer vooraf online je fiets
 • toon ter plaatse je ID (paspoort/ rijbewijs) en laat €100,- borg achter (contant of met creditcard)
 • vul het huurcontract in

Bekijk hier de prijslijst voor huurfietsen

STADSFIETS

Fietsenverhuur Malaga
Prijs
Prijzen per dag

½1234567extra dag
€7€12€20€27€34€41€48€55€5
Omschrijving

Op een stadsfiets zie je meer dan alleen de binnenstad. Vooral het fietsen langs de stranden van Málaga is zeer aangenaam. Fiets over de kilometerslange boulevard die vlak én autovrij is. Met een huurfiets kun je vrijwel alle bezienswaardigheden bereiken, maar ook leuke visserswijken zoals El Palo en Pedregalejo. Deze fietsen hebben minimaal 3 versnellingen. Ruim voldoende voor het fietsen in Málaga stad. Met het gezin op pad? Kinderzitjes voor achterop de fiets zijn ook beschikbaar.

Handig om te weten
 • extra fietsslot inbegrepen in huurprijs
 • helmen inbegrepen in huurprijs (niet verplicht)
 • kinderzitjes voor achterop, tot 20kg. (€5,- per dag/ daarna €2,-)

KINDERFIETS

Fietsenverhuur Malaga - Kinderfiets
Prijs
Prijzen per dag

1234567extra dag
€7€12€15€20€25€30€35€5
Omschrijving

Fietsen in Málaga is ook een leuke activiteit voor kinderen. Een aantal delen van de stad zijn autovrij, waardoor het fietsen in Málaga met kinderen goed te doen is. Daarnaast zijn er ook fietspaden in verschillende richtingen. Kinderfietsen in Málaga zijn te huur in twee maten, 20 en 24 inch. Alle fietsen worden ter plaatse naar wens op de juiste hoogte ingesteld. Deze kleine huurfietsen hebben naast 3 versnellingen zowel handremmen als terugtrapremmen.

Handig om te weten
 • extra fietsslot inbegrepen in huurprijs
 • kinderhelmen inbegrepen in huurprijs (aanbevolen)

E-BIKE STADSFIETS

Fietsenverhuur Malaga Ebike
Prijs
Prijzen per dag

½1234567extra dag
€20€30€50€65€80€95€110€125€15
Omschrijving

Fiets je thuis op een elektrische fiets? Dit kan ook in Málaga! Met deze elektrische stadsfietsen kom je makkelijk én comfortabel bij alle bezienswaardigheden. E-bikes zijn ook geschikt om lange fietsritten te maken langs de kust van Málaga. Ook in het glooiende natuurgebied Montes de Málaga is een elektrische huurfiets een prima optie! Geniet van het comfort en de omgeving op een huur E-bike.

Handig om te weten
 • fietsslot inbegrepen in huurprijs
 • bij meerdaagse fietshuur is een acculader inbegrepen

VOUWFIETS

Fietsenverhuur Malaga vouwfiets
Prijs
Prijzen per dag

½1234567extra dag
€10€20€35€45€55€65€75€85€10
Omschrijving

Een vouwfiets is ideaal om mee te nemen bij een rondreis door Andalusië. Vouwfietsen passen makkelijk in een auto en makkelijk mee te nemen in het openbaar vervoer. Heb je een vakantieaccommodatie in Málaga met weinig (afgesloten) ruimte voor een normale fiets? Een vouwfiets neem je makkelijk mee naar binnen in je appartement of hotelkamer.

Handig om te weten
 • fietsslot inbegrepen in huurprijs

Openingstijden fietsverhuur Málaga

In Málaga kun je dagelijks een fiets huren. De openingstijden van de fietswinkel zijn van 10.00 – 20.00 uur (winter tot 19.00 uur).

Ook tijdens de siësta is het fietsverhuurbedrijf open. Huurfietsen zijn erg populair, reserveer daarom bij voorkeur vooraf online.

 

Leuke fietsideeën

Málaga is uitermate geschikt om een dag (of langer) met de fiets op pad te gaan. Door een netwerk aan fietspaden, gedeelde ruimte met voetgangers en de boulevard kun je in deze stad ontspannen fietsen. Een aantal leuke ideeën om naar toe te fietsen:

 • Pedregalejo en El Palo (visserswijken ten oosten van het centrum)
 • stranden ten westen van het centrum
 • het automuseum van Málaga
 • het Russisch staatsmuseum
 • de Botanische tuinen van Málaga

Kijk hier voor sportieve huurfietsen (racefiets, toerfiets en mountainbike)

Fietsenverhuur Malaga
Fietsenverhuur Malaga - huurfiets

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected !!