Carbon racefietsen (wielrennen)

Carbon racefietsen huren in Málaga

Vlieg over de wegen in Zuid-Spanje met deze ultralichte carbon racefietsen. Deze fietsen zijn van hoogwaardige kwaliteit en afgemonteerd met de beste onderdelen. Wielrenfietsen van carbon zijn in Málaga verkrijgbaar in verschillende maten.

Racefiets carbon - fietsverhuur Malaga

Racefiets: BH Quartz Ultegra

Maten:
XS, S, M, L, XL, XXL
Frame:
Quartz Carbon
Voorvork:
Quartz Full Carbon 1.5″
Stem:
BH Lite
Balhoofd:
BH Lite 1.5″
Shifters:
Shimano Ultegra 11
Achterderailleur:
Shimano Ultegra 11 sp
Voorderailleur:
Shimano Ultegra 11
Crank set:
Rotor 3DF 386 50/34
Bottom bracket:
Rotor Press Fit 386
Cassete:
Shimano Ultegra 12/32 11 sp
Voor-/achterrem:
Shimano Ultegra
Zadelpen:
BH Lite 27.2*350

Prijzen per dag (vanaf 3 dagen)

34567/extra dag
€85€105€125€145€165€20

Carbon Racefietsen huren in Málaga/ Andalusië

Deze carbon racefietsen zijn licht en zeer geschikt voor de wegen in Zuid-Spanje. Ervaar tijdens het fietsen bergop het voordeel van deze racefietsen. Deze carbon racefietsen zijn afgemonteerd met kwalitatief goede onderdelen. De fietsen zijn te huur in verschillende maten.

 

Laat je carbon racefiets bezorgen en ophalen

Wil je de fiets(en) in ontvangst nemen (en op laten halen) op Málaga Airport of op een andere locatie? Maak dan gebruik van de bezorg- en ophaalservice.

 

Accessoires voor racefietsen

Voor een optimale fietsrit bieden we in Málaga verschillende accessoires die buiten de huurprijs vallen. Zoals verschillende pedalen, fietsdragers en navigatiesystemen.

Een helm, pomp en een reserve binnenband met reparatieset zijn inbegrepen in de huurprijs. Indien gewenst zijn er gratis fietssloten beschikbaar. Ons advies is om de fiets nooit uit het oog te verliezen.

 

Huurvoorwaarden

Als huurder bevestig je ter plaatse met de ondertekening van huurcontract de verantwoordelijkheid voor alle gehuurde fietsen, bijbehorende onderdelen en accessoires. We gaan er van uit dat de fiets(en) na de huurtermijn zonder schade terugkomt in de fietswinkel. Lees hier meer over de huurvoorwaarden voor fietsverhuur in Málaga.

Huurborg

Bij ieder huurcontract is een borgsom gewenst. In de bevestiging staat altijd de borgsom voor de betreffende fiets aangegeven. Het voldoen van de borg kan op de volgende manieren:

  1. blokkade van de borgsom op creditkaart + kopie paspoort/ ID
  2. contant + kopie paspoort/ ID

Betaalkaarten die geaccepteerd worden zijn Visa en Mastercard.

Lekke band of materiaalpech

Wij hebben geen pick-up service bij pech zoals een lekke band. Als huurder ben je zelf verantwoordelijk voor het afleveren van de fiets bij het fietsbedrijf in Málaga centrum (Calle Vendeja 6, Málaga).

Kosten voor reparatie bij andere (fiets)bedrijven worden niet door ons vergoed. Wel verzorgen we een extra binnenband met reparatieset, zodat een lekke band onderweg vervangen kan worden. Aanvullende hulpmiddelen zijn verkrijgbaar in de fietswinkel (Calle Vendeja 6).

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected !!