Elektrische Mountainbikes (MTB)

Elektrische mountainbike huren in Málaga

Elektrische mountainbikes zijn uitermate geschikt om op een ontspannen manier de binnenlanden van Andalusië te verkennen. Offroad zie je nog meer van de mooie omgeving. Deze mountainbikes hebben luchvering en zijn voorzien van schijfremmen.

Mountain E-Bike - fietsen Malaga

Focus Jarifa MTB 27,5

Frame:
27.5” MTB alloy, Impulse 2.0
Voorvork:
27.5“ RockShox XC32 TK 100mm solo air, RL, remote lockout, 15 mm QR
Batterij:
Impulse Li-Ion, 36 V / 17 Ah
Motorsysteem:
Impulse 2.0 Off-Road, 36 V, 250 W, shift-sensor
Velgen:
MTB XM420 Concept, alloy, disc
Naaf voor/ achter:
Shimano Deore, centerlock, disc, 15 mm QR / disc, 12×142 mm
Tandwiel:
Shimano HG62, 11-34T, front 38T
Versnelling:
Shimano Deore, 10-Speed
Derailleur:
Shimano Deore, shadow system, plus, 10-Speed
Remmen:
Shimano BR-M396, 180 mm / 180 mm
Velgremmen:
Shimano BR-M396, hydraulic

Prijzen per dag

1234567/extra dag
€35€60€85€105€125€145€165€20

Elektrische mountainbikes in Andalusië

Met deze elektrische mountainbike huur je een solide fiets waarmee je de mooie natuur van Andalusië kunt ontdekken. Met minder inspanning fiets je makkelijk over de speciale mountainbikepaden door een bergachtige landschap. De E-mountainbikes zijn luchtgeveerd, voorzien van schijfremmen en hebben een wielmaat van 27.5 inch.

Je mountainbike laten bezorgen/ophalen

Wil je de mountainbike(s) niet in Málaga ophalen, maar laten bezorgen? Laat het ons weten en de fietsen bezorgen we op de gewenste locatie. Lees hier meer over de bezorg- en ophaalservice.

Accessoires voor racefietsen

Voor een optimale fietsrit bieden we in Málaga verschillende accessoires die buiten de huurprijs vallen. Zoals verschillende pedalen, fietsdragers en navigatiesystemen.

Bij deze E-mountainbike leveren we altijd gratis een acculader bij. Evenals een helm, pomp, een reserve binnenband met reparatieset en twee fietssloten. Ons advies is om de E-mountainbike nooit uit het oog te verliezen en achter een gesloten deur te stallen.

 

Huurvoorwaarden

Als huurder bevestig je ter plaatse met de ondertekening van huurcontract de verantwoordelijkheid voor alle gehuurde fietsen, bijbehorende onderdelen en accessoires. We gaan er van uit dat de mountainbike(s) na de huurtermijn zonder schade terugkomt in de fietswinkel. Lees hier meer over de huurvoorwaarden voor fietsverhuur in Málaga.

Huurborg

Bij ieder huurcontract is een borgsom gewenst. In de bevestiging staat altijd de borgsom voor de betreffende fiets aangegeven. Het voldoen van de borg kan op de volgende manieren:

  1. blokkade van de borgsom op creditkaart + kopie paspoort/ ID
  2. contant + kopie paspoort/ ID

Betaalkaarten die geaccepteerd worden zijn Visa en Mastercard.

Lekke band of materiaalpech

Wij hebben geen pick-up service bij pech zoals een lekke band. Als huurder ben je zelf verantwoordelijk voor het afleveren van de mountainbike bij het fietsbedrijf in Málaga centrum (Calle Vendeja 6, Málaga).

Kosten voor reparatie bij andere (fiets)bedrijven worden niet door ons vergoed. Wel verzorgen we een extra binnenband met reparatieset, zodat een lekke band onderweg vervangen kan worden. Aanvullende hulpmiddelen zijn verkrijgbaar in de fietswinkel (Calle Vendeja 6).

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected !!