Mountainbikes (MTB)

Mountainbike huren in Málaga

Combineer je stedentrip naar Málaga met een sportieve uitdaging op een mountainbike. Of geniet van een aangenaam trainingsklimaat in Andalusie. In dit deel van Zuid-Spanje liggen volop uitdagingen voor mountainbikers. Vanuit Málaga stad fiets je makkelijk naar een aantal mooie mountainbikepaden net buiten de stad.

Mountain bike rental Malaga

Radon ZR Team 7.0

Maten:
22′, 20′, 18′, 16′
Frame:
Radon ZR Team 29
Voorvork:
Rock Shox XC 32, TK, SA
Shifters:
Shimano Deore SL-M610, Direct Attach
Voorderailleur:
Shimano Deore FD-M610, Topswing, 34,9mm
Achterderailleur:
Shimano XT RD-M781-SGSL
Trapas:
Shimano Deore BB-ES25 113mm (73mm BSA)
Cassette:
Shimano Deore CS-HG50, 10-speed, 11-36
Naaf voor/ achter:
Shimano Deore HB-M615, 32h, Center-Lock /FH-M615, 32h
Rem voor/ achter:
Shimano BR-M 506 / Shimano SM-RT20, 180/160mm, Center-Lock

Prijzen per dag

1234567/extra dag
€24€42€54€66€78€90€102€12

Mountainbiken in Andalusië

Het huren van een mountainbike in Málaga is erg populair. Niet voor niks, want direct ten noorden van de stad liggen verschillende fietspaden speciaal voor mountainbikes. Ook in de rest van Andalusië zijn volop uitdagende routes die je op een mountainbike kunt afleggen. Ondermeer in het natuurgebied Montes de Málaga. Deze huur mountainbikes zijn veilig en gemaakt van kwalitatief goede materialen. De fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Je mountainbike laten bezorgen/ophalen

Wil je de mountainbike(s) niet in Málaga ophalen, maar laten bezorgen? Laat het ons weten en de fietsen bezorgen we op de gewenste locatie. Lees hier meer over de bezorg- en ophaalservice.

Accessoires voor racefietsen

Voor een optimale fietsrit bieden we in Málaga verschillende accessoires die buiten de huurprijs vallen. Zoals verschillende pedalen, fietsdragers en navigatiesystemen.

Een helm, pomp en een reserve binnenband met reparatieset zijn inbegrepen in de huurprijs. Indien gewenst zijn er gratis fietssloten beschikbaar. Ons advies is om de mountainbike nooit uit het oog te verliezen en achter een gesloten deur te stallen.

Huurvoorwaarden

Als huurder bevestig je ter plaatse met de ondertekening van huurcontract de verantwoordelijkheid voor alle gehuurde fietsen, bijbehorende onderdelen en accessoires. We gaan er van uit dat de mountainbike(s) na de huurtermijn zonder schade terugkomt in de fietswinkel. Lees hier meer over de huurvoorwaarden voor fietsverhuur in Málaga.

Huurborg

Bij ieder huurcontract is een borgsom gewenst. In de bevestiging staat altijd de borgsom voor de betreffende fiets aangegeven. Het voldoen van de borg kan op de volgende manieren:

  1. blokkade van de borgsom op creditkaart + kopie paspoort/ ID
  2. contant + kopie paspoort/ ID

Betaalkaarten die geaccepteerd worden zijn Visa en Mastercard.

Lekke band of materiaalpech

Wij hebben geen pick-up service bij pech zoals een lekke band. Als huurder ben je zelf verantwoordelijk voor het afleveren van de mountainbike bij het fietsbedrijf in Málaga centrum (Calle Vendeja 6, Málaga).

Kosten voor reparatie bij andere (fiets)bedrijven worden niet door ons vergoed. Wel verzorgen we een extra binnenband met reparatieset, zodat een lekke band onderweg vervangen kan worden. Aanvullende hulpmiddelen zijn verkrijgbaar in de fietswinkel (Calle Vendeja 6).

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected !!