Racefietsen (wielrennen)

Racefietsen huren in Málaga

Lekker wielrennen in Andalusië? Dan is Málaga een perfect startpunt. Met deze racefietsen kun je vele kilometers maken door de bergen van Zuid-Spanje en de natuurgebieden rondom Málaga. Alle wielrenfietsen worden per persoon afgemonteerd met de juiste pedalen. De fietsen kun je afhalen bij het fietsbedrijf in Málaga centrum. We kunnen er ook voor zorgen dat je fiets gereed staat op Málaga airport of afleveren op je vakantiebestemming.

Racefiets huren Malaga - Wielrennen

Racefiets: Radon R1 105

Maten:
50cm, 53cm, 56cm, 58cm, 60cm, 63cm
Frame:
R1 Series Alu 7005, T-splitsing van carbon
Balhoofd:
FSA Orbit z-t
Stuurpen:
Syntace F149
Versnellingshendel:
Shimano 105 10spd & 11spd
Achterderailleur:
Shimano 105 10spd & 11spd
Voorderailleur:
Shimano 105
Crank set:
Shimano 105, Compact 172,5mm
Ketting:
Shimano
Vrijloop:
Mavic Aksium S, WTS
Cassette:
Shimano 105 11–28 11-Speed
Remmen:
Shimano 105
Wielrennen Malaga - racefiets BH

Racefiets BH Sphene 105

Maten:
S, M, L, XL
Frame:
Sphene 2, T-splitsing van carbon
Balhoofd:
BH Lite 1 1/8″
Stuurpen:
BH
Versnellingshendel:
Shimano 105 11spd
Achterderailleur:
Shimano 105 11spd
Voorderailleur:
Shimano 105
Crankstel:
FSA Omega 50/34
Ketting:
KMC X11L
Vrijloop:
Shimano RS010 11 sp
Cassette:
Shimano 105 11–28 11-Speed
Remmen:
Shimano 105

Prijzen per dag

1234567/extra dag
€30€50€65€80€95€110€125€15

Racefietsen huren in Zuid Spanje

De racefietsen in ons assortiment zijn uitermate geschikt voor het fietsen in het achterland van Málaga (Andalusië). BH en Radon racefietsen zorgen er voor dat je optimaal kunt trainen op de Zuid-Spaanse wegen. In combinatie met het milde klimaat een perfecte voorbereiding op de zomer in eigen land.

De verhuur van deze wielrenfietsen is altijd volledig afgestemd op de wensen van de betreffende wielrenner. Alle benodigde accessoires zijn aanwezig en de racefietsen zijn in verschillende framematen beschikbaar.

 

Laat je racefiets bezorgen en ophalen

Wil je de fiets(en) in ontvangst nemen (en op laten halen) op Málaga Airport of op een andere locatie? Maak dan gebruik van de bezorg- en ophaalservice.

 

Accessoires voor racefietsen

Voor een optimale fietsrit bieden we in Málaga verschillende accessoires die buiten de huurprijs vallen. Zoals verschillende pedalen, fietsdragers en navigatiesystemen.

Een helm, pomp en een reserve binnenband met reparatieset zijn inbegrepen in de huurprijs. Indien gewenst zijn er gratis fietssloten beschikbaar. Ons advies is om de fiets nooit uit het oog te verliezen.

 

Huurvoorwaarden

Als huurder bevestig je ter plaatse met de ondertekening van huurcontract de verantwoordelijkheid voor alle gehuurde fietsen, bijbehorende onderdelen en accessoires. We gaan er van uit dat de fiets(en) na de huurtermijn zonder schade terugkomt in de fietswinkel. Lees hier meer over de huurvoorwaarden voor fietsverhuur in Málaga.

Huurborg

Bij ieder huurcontract is een borgsom gewenst. In de bevestiging staat altijd de borgsom voor de betreffende fiets aangegeven. Het voldoen van de borg kan op de volgende manieren:

  1. blokkade van de borgsom op creditkaart + kopie paspoort/ ID
  2. contant + kopie paspoort/ ID

Betaalkaarten die geaccepteerd worden zijn Visa en Mastercard.

Lekke band of materiaalpech

Wij hebben geen pick-up service bij pech zoals een lekke band. Als huurder ben je zelf verantwoordelijk voor het afleveren van de fiets bij het fietsbedrijf in Málaga centrum (Calle Vendeja 6, Málaga).

Kosten voor reparatie bij andere (fiets)bedrijven worden niet door ons vergoed. Wel verzorgen we een extra binnenband met reparatieset, zodat een lekke band onderweg vervangen kan worden. Aanvullende hulpmiddelen zijn verkrijgbaar in de fietswinkel (Calle Vendeja 6).

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected !!