Toerfietsen (trekking bikes)

Toerfietsen huren in Málaga, Andalusië

Huur je toerfiets in Málaga voor sportieve uitstapjes of een fietsvakantie in Andalusië. Met deze toerfietsen/ trekking bikes ontdek je op een sportieve manier het mooiste van deze streek. Naast asfaltwegen kun je met deze trekking bikes ook andere routes volgen over onverharde wegen. Zo fiets je midden in de mooie Zuid Spaanse natuur!

Toerfietsen Malaga - Andalusie

Toerfiets Radon TLS 7.0

Maten:
Radon 52cm, 56cm 60cm, 64cm
Frame:
Radon TL
Voorvork:
Radon Rigid Canti
Naaf (voor/achter):
Shimano Deore en Dynamo
Velgen:
Schürman YAK 622
Remmen:
Shimano Alivo V-Brake BR-T4000
Shifters:
Shimano Deore
Voorderailleur:
Shimano XT RD-T780
Achterderailleur:
Shimano XT RD-T780 10-speed
Cassette:
Shimano Deore CS-HG62, 10-speed, 11-34
Toerfiets huren in Malaga

Toerfiets Radon TCS 5.0 lady

Maten:
Radon damesframe 48cm, 52cm, 56cm
Frame:
Radon TLS Lady
Voorvork:
Suntour NEX HLO
Naaf (voor/achter):
Shimano Altus en Dynamo
Velgen:
Schürman YAK 622
Remmen:
Shimano Alivo V-Brake BR-T4000
Shifters:
Shimano Tourney
Voorderailleur:
Shimano Acera
Achterderailleur:
Shimano Acera 8-speed
Cassette:
Shimano Altus CS-HG31, 8-speed 11-32

Prijzen per dag

1234567/extra dag
€20€35€45€55€65€75€85€10

Toerfietsen huren in Zuid-Spanje (Andalusië)

Deze toerfietsen zijn ideaal voor een fietsvakantie in Andalusië. Omdat de fietsen geschikt zijn voor zowel verharde- als onverharde wegen zie je nóg meer van deze mooie omgeving in Zuid-Spanje. Málaga is een goed start- en eindpunt voor een fietsvakantie in Andalusië. Vanaf hier kun je een mooie routes fietsen. De trekking bikes zijn comfortabel en je kunt ze eventueel uitrusten met fietstassen. De fietsen zijn in verschillende framematen te huur.

 

Toerfietsen laten bezorgen en ophalen

Bepaal zelf waar je fietsvakantie in Andalusië begint. Op Málaga Airport, vanaf de fietswinkel of op een andere locatie? Met de bezorg- en ophaalservice staat je fiets klaar op de gewenste locatie.

 

Accessoires voor toerfietsen

Voor een optimale fietsrit bieden we in Málaga verschillende accessoires die buiten de huurprijs vallen. Zoals verschillende pedalen, fietsdragers, navigatiesystemen en fietstassen.

Een helm, pomp en een reserve binnenband met reparatieset zijn inbegrepen in de huurprijs. Indien gewenst zijn er gratis fietssloten beschikbaar. Ons advies is om de fiets nooit uit het oog te verliezen.

 

Huurvoorwaarden

Als huurder bevestig je ter plaatse met de ondertekening van huurcontract de verantwoordelijkheid voor alle gehuurde fietsen, bijbehorende onderdelen en accessoires. We gaan er van uit dat de fiets(en) na de huurtermijn zonder schade terugkomt in de fietswinkel. Lees hier meer over de huurvoorwaarden voor fietsverhuur in Málaga.

Huurborg

Bij ieder huurcontract is een borgsom gewenst. In de bevestiging staat altijd de borgsom voor de betreffende fiets aangegeven. Het voldoen van de borg kan op de volgende manieren:

  1. blokkade van de borgsom op creditkaart + kopie paspoort/ ID
  2. contant + kopie paspoort/ ID

Betaalkaarten die geaccepteerd worden zijn Visa en Mastercard.

Lekke band of materiaalpech

Wij hebben geen pick-up service bij pech zoals een lekke band. Als huurder ben je zelf verantwoordelijk voor het afleveren van de fiets bij het fietsbedrijf in Málaga centrum (Calle Vendeja 6, Málaga).

Kosten voor reparatie bij andere (fiets)bedrijven worden niet door ons vergoed. Wel verzorgen we een extra binnenband met reparatieset, zodat een lekke band onderweg vervangen kan worden. Aanvullende hulpmiddelen zijn verkrijgbaar in de fietswinkel (Calle Vendeja 6).

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected !!